Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sandro Rosell planlagde flugt fra fængslet

Nyheder - 20. januar 2018




Den tidligere FC Barcelona-præsident Sandro Rosell sidder lige nu fængslet for hvidvaskning af penge og dommeren har for længe siden besluttet, at han ikke kan løslades mod kaution. Hans netværk og økonomiske situation kan hjælpe ham med at flyve ud af Spanien og efterfølgende gå under jorden.

Det var den 23. maj, at Sandro Rosell blev optrappet og anholdt af det spanske politi. Dommer Carmen Lamena gjorde det hurtigt klar, at han ikke kan løslades mod kaution, som lyder på lige omkring tre millioner kroner. Rosell har et enormt netværk til det kriminelle miljø og det der altså derfor, at han ikke kan betales ud af fængslet.

Flere ejendomme i Barcelona, Girona, Lleida og Andorra blev tilbage i maj stormet af spansk politi og her fik man fanget Rosell, som var eftersøgt. Nu viser det sig, at fordi han ikke kan løslades mod kaution og gå ud af fordøren, så havde han forsøgt at stable en plan på benene i håbet om at kunne flygte ud af bagdøren.

Journalisten Albert Calatrava har fået fingrene i dokumenter der beviser, at Rosell var i snak med den tidligere præsident for det brasilianske fodboldforbund, Ricardo Texeira, hvor der blev planlagt en flugt fra fængslet. Rosell deltog i en organisation, som på ulovlig vis tjente op mod 50 millioner kroner for opkøb af brasilianske kampe.

Hvad der skal blive af den tidligere FC Barcelona-præsident vides ikke, men han sidder lige nu fængslet, han kan ikke løslades mod kaution og hans flugt fra fængslet blev opdaget i tide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sandro Rosell planlagde flugt fra fængslet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder