Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde kan gå all in i dag

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 11. februar 2018


Valverde kan gå all in i dag

Kun Thomas Vermaelen er fortsat skadet, men alligevel har Ernesto Valverde et par trætte spillere efter nogle meget, meget hårde kampe i et tætpakket kampprogram. Efter dagens kamp mod Getafe er der hele seks dage til næste kamp.

Med midtugekampe i Copa del Rey de seneste par uger har Barcelona været igennem et tæt program, men efter at have sikret sig pokalfinalen i torsdag ude mod Valencia, er den kommende midtuge tom for kampe og det betyder, at Valverde kan gå all ind mod Getafe for at sikre sig sejren.

En sejr skal på bordet, da de nærmeste forfølgere fra Atletico Madrid hentede en sejr går. For at bibeholde forspringet kræver det altså en sejr over Getafe og her kan Valverde tillade sig at spille med sin stærkeste opstilling, da spillerne efterfølgende får en hel uges hvile.

Til gengæld forventes det dog at Valverde vælger at spare nogle spillere, da La Liga også begynder at blive en del af midtugerne i de kommende uger. Det betyder, at Champions League og La Liga overlapper hinanden og med kamp hver tredje dag er det vigtigt med nogle friske spillere.

Startopstillingen lander klokken 15.15 i dag.


Ugens mest læste

Seneste nyheder