Youth League: Barca ordnede Atletico

Nyheder - 13. marts 2018

Barcelonas Youth League-mandskab havde vundet fire ud af deres seneste fem opgør mens Atletico Madrid havde vundet tre ud af deres seneste fem kampe. Her til aften stod de over for hinanden på Mini Estadi og her løb catalanerne med billetten videre.

Allerede efter 25 minutters spil bragte Marques Mendez hjemmeholdet foran og lige inden pausen øgede Collado til 2-0, som også endte med at blive kampens resultat. Der var chancer i begge ender i løbet af hele kampen og specielt i slutningen af opgøret var det tæt på 3-0, da hele fire Barca-spillere var alene med Atleti-keeper Dos Santos, men keeperen blev den store vinder i den duel.