Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé viser utilfredshed på Instagram

Champions League - 11. april 2018




FC Barcelona blev i sommers nødt til at bruge mange penge, da Paris Saint-Germain købte Neymar fri fra sin kontrakt i Barcelona. Dermed vidste alle andre klubber, at Barcelona havde mange penge mellem hænderne og det blev Dortmund, som fik del i dem, da de sendte Ousmane Dembélé til Barcelona.

En start i klubben med to langvarige skader gjorde det ikke let for franskmanden, men han er kommet efter det - og må alligevel finde sig i ikke at spille. Ernesto Valverde har ingen tiltro til 4-3-3 formationen og derfor bliver det Dembélé, som må se til fra bænken mens Messi og Suárez tager pladserne i 4-4-2 formationen.

Mod AS Roma i aftes kom Dembélé først på banen i slutminutterne, hvor han ihærdigt forsøgte at åbne op for AS Roma. Et opslag på Instagram skriver: 'Det var Valverdes fejl ikke at give dig mere end 5 minutter. I de 5 minutter leverede du mere end resten af holdet gjorde i 85 minutter'.

Opslaget er blevet 'liked' af Dembélé på Instagram og ikke overraskende har det taget fart i fodboldens verden på Internettet. Dembélé blev endda forbigået i første omgang, da André Gomes blev sendt på banen i jagten på at gøre skade på Roma.

Om Dembélé spiller i weekenden mod Valencia er absolut ike til at vide.

2018-04-11 21:50:00 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé viser utilfredshed på Instagram

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder