Landskampe - 8. juni 2018

I nat var der landskamp, da Uruguay hjemme i Montevideo tog imod Usbekistan. Helt som ventet var det uruguayanerne, som styrede opgøret og som fik det meste ud af anstrengelserne - de vandt sikkert med 3-0.

Efter en halv times spil blev der scoret et drømmemål af Giorgian De Arrascaeta. Et indlæg fra Cavani kunne Arrascaeta ikke helt styre, så bolden gik videre til Luis Suárez, som tog den ned med brystet og vippede den til siden, hvor Arrascaeta flugtede den direkte op i målhjørnet. Utroligt flot spil og 1-0 til Uruguay.

Efter 54 minutter fik Uruguay et straffespark og det sendte Luis Suárez sikkert i mål til 2-0. Små 20 minutter senere blev kampens sidste mål scoret, da Jose Gimenez pandede et hjørnespark i mål.

Usbekistan havde intet at skyde med og formåede aldrig at skabe problemer for Uruguay, der sad godt på kampen og sagtens kunne have scoret flere mål. Både Suárez og Cavani brændte et par chancer, men 3-0-sejren giver dem selvtillid før de om præcis en uge åbner op for deres egen VM-turnering: Fredag om syv dage møder de nemlig Egypten i første gruppekamp.

Udover Egypten, så er Uruguay også i gruppe med Rusland og Saudi Arabien. De to sidstnævnte åbner VM på torsdag.