Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu nævnes Negredo som en mulighed

Transfermarked - 15. januar 2019




Alvaro Negredo har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men jagten på ham er netop blevet intensiveret. Til trods for sine 33 somre skulle FC Barcelona være interesseret i ham allerede her i januar for at agere backup for Suárez sæsonen ud.

Interessen kommer efter at han er blevet skåret fri fra sin kontrakt i Al-Nasr, som er Negredos 11. klub på topplan. Han kan hentes gratis og kan efter sigende lande i morgen, hvis det skulle være. I øjeblikket kigger FC Barcelona på muligheden, men Negredo er bestemt ikke den eneste. Han er umiddelbart set som en nødløsning, hvis topprioriteterne ikke kommer i hus.

Grunden til den store interesse skal findes i, at han kan hentes gratis og at han kan komme med det samme. Desuden har han stor erfaring fra La Liga og med sine 33 år kræver han næppe en plads i startopstillingen. Han har tidligere spillet for Rayo Vallecano, Almeria, Real Madrid, Sevilla og Valencia, så han kender om nogen La Liga - med over 150 kampe sammenlagt.

Negredo skrev under med Al-Nasr for bare fire måneder siden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu nævnes Negredo som en mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder