Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vela bekræfter: Barca ville have mig

Transfermarked - 28. marts 2020Vela bekræfter: Barca ville have mig

© AS


Der var historier om, at Barca var interesseret i mexicanske Carlos Vela da transfervinduet januar 2019 var åbent, men det blev aldrig til noget. Nu erkender hovedpersonen, at der var kontakt og at Barca faktisk tilbød ham at komme til klubben i en periode på fire måneder. Billetten indløste Kevin-Prince Boateng dog.

Barca var klar til at hente Carlos Vela til klubben og de tog derfor kontakt til MLS-klubben Los Angeles FC og siden Vela selv for at få en aftale på benene, men Los Angeles FC afviste selvom Vela meget gerne ville afsted - også selv det var en kontrakt på bare fire måneder.

- Barca tilbød mig chancen for at skifte på en aftale på fire måneder. Jeg accepterede kontrakten for det var en fantastisk mulighed for mig, indleder Carlos Vela da han bliver spurgt ind til situationen af GQ.

- Jeg tænkte slet ikke 'Giv mig en kontrakt på to år, ellers kommer jeg ikke'. De sagde fire måneder og jeg accepterede med det samme. Men LAFC gjorde det ikke let hvilket er klart, da de også vil have de bedste spillere. Jeg forsøgte, men det skulle bare ikke være. Det er okay - for jeg er mere end glad her, bekræfter Vela.

Som bekendt hentede man i stedet Kevin-Prince Boateng fra Sassuolo. Han formåede ikke at imponere på sådan et niveau, at der var tale om, at han kunne blive forlænget. I stedet blev han straks sendt tilbage.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder