Annonce


Annonce

Annonce

Roberto: Om tre kampe er vi CL-mestre

Champions League: Af Sajad Koftan - 9. august 2020




Efter Napoli-sejren var der stor optimisme at spore blandt Barcelona-spillerne, hvor catalanernes Sergi Roberto jo ser stor optimisme i truppen og Barcas chancer for at gå hele vejen og løfte pokalen med de store ører.

- Vores mål var at vinde kampen og det gjorde vi. Nu gør vi os klar til Bayern München, sagde Sergi Roberto til mediet SPORT.

- Der er ingen favoritter. Alle hold kan vinde Champions League og alle kan tabe de afgørende kampe, som vi skal ud i. Hver kamp er en finale fra nu af.

- Vi kontrollerede kampen i anden halvleg, selvom vi jo ikke havde bolden så meget som vi ville, forsatte Barcas midtbane-motor.

- Det er ikke fordi vi har store mangler eller er meget sårbare. Vi skal bare studere Bayern München rigtig godt, så vi er klar til at slå til mod deres svagheder. De er et stærkt hold og det bliver en tæt kamp.

På trods af at mange medier og eksperter ikke spår catalanerne de helt store chancer mod de tyske mestre, er Sergi Roberto i den helt modsatte grøft og mener at Barcelona kan vinde turneringen nu.

- Om tre kampe er vi Champions League mestre, for mere skal der ikke til nu, sluttede Roberto positivt og optimistisk af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto: Om tre kampe er vi CL-mestre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder