Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vild aften for Gavi: Rekord, debut og sejr

Landskampe - 7. oktober 2021
Vild aften for Gavi: Rekord, debut og sejr

© Getty Images


Unge Gavi fik sig en stor gave i går, da han startede inde for Spanien da de mødte Italien på San Siro i Nations League. Spanien spillede en rigtig god kamp og sikrede sig sejren, som samtidig satte en stopper for Italiens utrolige stime: 37 kampe i træk uden nederlag.

Hos Spanien havde Luis Enrique valgt at starte inde med unge Gavi, som gjorde utrolig god figur. Han viste sig selv frem på den bedste tænkelige måde både defensivt men også frem i banen. Hans debut gør ham til den yngste spiller på det spanske landshold nogensinde - og oven i hatten fik han en sejr med hjem.

Således scorede Ferran Torres på et forrygende indlæg af Oyarzabal efter et kvarters spil og da Bonucci ragede to gule kort til sig på et kvarters tid, måtte han tidligt i bad og så fik Spanien om nogen bedre vilkår. Det udnyttede de til at score til 2-0 ved Ferran Torres, da et fremragende opspil endte i panden på City-spilleren, der sikkert headede den i kassen.

Italien kom ud med fornyet energi efter pausen og selvom de fik scoret til 1-2 med syv minutter igen, så formåede de aldrig at komme helt tilbage og således vandt Spanien og er nu i finalen ved Nations League.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder