Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembele flyvende i 4-0 sejr

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. marts 2022




FC Barcelonas franske stjerne, Ousmane Dembele, sprudler for catalanerne i øjeblikket, hvor det nærmest kan virke som om at landsholdsspilleren forsøger at bevise sit værd for klubben i forbindelse med kontrakt-situationen, beretter mediet SPORT.

Han er en raket på Barcas kant og et mareridt for modstanderne når han først er i hopla - og det er netop hvad Ousmane Dembele har været på det seneste for catalanerne.

Efter al kontroversen omhandlende manglende kontraktforlængelse i klubben, har Dembele nærmest været mere passioneret end nogensinde, hvor han tilsyneladende giver alt hvad han har for den klub, som stadig betaler hans løn indtli slutningen af juni måned.

- Dembele første halvleg mod Osasuna i søndags var en storslået oplevelse for tilskuerne på Camp Nou, hvor franskmanden var i et spillehumør som man kun kan håbe fortsætter uge efter uge, skriver SPORT og fortsætter.

- Dembele var farlig i samtlige situationer hvor han var i boldbesiddelse og viste overlegen klasse som den hurtige og yderst farlige kantspiller han er - en sand pragtpræstation og et eksempel på hvordan sådan en rolle skal udfyldes.

Efter 23 minutter viste Dembele sit værd, da Barca var foran med 1-0, hvor han lagde en flot aflevering til Ferran Torres som scorede til 2-0 - men Dembele var også i oplæggerens rolle igen senere, da han serverede et indlæg tli Aubameyang, så den tidligere Arsenal-stjerne kunne score til 3-0. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembele flyvende i 4-0 sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder