Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu involverer Xavi sig i Gavis kontraktforlængelse

Transfermarked - 30. marts 2022




Unge Gavi har i den grad taget den store fodboldscene med storm og leveret solide præstationer for både FC Barcelona og Spanien. Han er kun 17 år men spiller som om, at han har været med i gamet på øverste hylde i mange flere år end tilfældet er.

Barca har hele tiden stået fast ved, at klubben har en interesse i at forlænge Gavis kontrakt, men problematikken er opstået omkring lønnen. Det er lidt det samme scenarie som ved Ronald Araujo, hvor de to spillere gerne ser deres nye løn afspejle deres præstationer og ikke mindst vigtighed for holdet.

I den forbindelse har Xavi valgt at involvere sig i forhandlingerne og selvom Xavi ikke taler lønkroner med Gavis agent, Ivan de la Pena, så er Xavis mål at forklare hvordan Gavi fremadrettet kommer til at få en stor rolle på holdet og hvordan han figurerer i de kommende planer hos Barca.

Alle Barca-fans ønsker, at klubben meget snart får de nye kontrakter på plads med Araujo og Gavi, men da de begge har langt bedre tilbud på hånden fra øvrige klubber - specielt i England - har Xavi altså nu valgt at gå det ekstra skridt og involvere sig. Om det hjælper må tiden vise. Lige nu er der intet nyt i forhandlingerne, men angiveligt er der planlagt nye møder på den anden side af landsholdspausen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu involverer Xavi sig i Gavis kontraktforlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder