Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Også Gavi sluttede kampen med smerter

La Liga - 22. april 2022




Kampen mod Real Sociedad i aftes kostede dyrt for Barca. Hele bagkæden blev mærket undervejs hvilket betød, at både Ronald Araujo og Dani Alves måtte udskiftes mens Jordi Alba og Gerard Piqué spillede kampen videre med tydelige smerter.

Efter opgøret brokkede Gavi sig også over smerter i det ene ben. Der er heldigvis ikke tale om noget alvorligt ifølge de første meldinger, men midtbanespilleren bliver undersøgt yderligere i dag for at slå fast, om han skal have en pause eller ej. Barca er på banen igen om to dage, så der er ikke meget tid til at restituere.

Gavi spillede en rigtig god kamp mod Real Sociedad i går, hvor han var aktiv i offensiven og deltog i en stærk defensiv præstation. Han var desuden også manden bag Barcas mål, da han opsnappede en løs bold i feltet og med en smart aflevering fandt Ferran Torres, som assisterede målscorer Aubameyang.

I løbet af de kommende 24 timer vil Barca melde yderligere ud omkring skadesproblemerne i truppen og her må tiden vise, om Gavi er i stand til at spille opgøret mod Rayo Vallecano søndag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Også Gavi sluttede kampen med smerter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder