Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Liverpool opgiver Gavi: Forlænger med Barca

Transfermarked - 6. juni 2022




Der ser endelig ud til at komme en afslutning på sagen omkring Gavis fremtid. Det har ikke været lige så voldsomt som sagen omkring Ousmane Dembélé, men der har alligevel været bump på vejen i forbindelse med at Barca gerne vil have forlænget Gavis kontrakt.

Gavis agent har været utilfreds med de lønninger, som Franck Kessié og Andreas Christensen får i Barca når de kommer til og derfor har der endnu ikke været en aftale på bordet endnu. Det åbnede døren op for Liverpool, som i noget tid har været interesseret i Gavi.



Til gengæld har Liverpool nu valgt at trække sig i deres jagt på Gavi, da deres klare fornemmelse er, at han forlænger med Barca inden længe. Meldingerne lige nu går på, at Gavis agent endelig har modtaget et tilbud på en kontraktforlængelse og at parterne mødes i denne uge for at drøfte flere detaljer inden der forhåbentligt kan blive underskrevet en aftale.

Gavis kontrakt i Barca udløber næste år og derfor er det vigtigt, at Barca får forlænget Gavis kontrakt, da midtbanespilleren ellers kan smutte gratis næste sommer hvilket ikke har nogen interesse for Barca. I stedet skulle Liverpool være gået ind i kampen om Leeds' Kalvin Phillips, som Manchester City også er varme på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liverpool opgiver Gavi: Forlænger med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder