Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern München opgiver ikke Gavi

Transfermarked - 5. september 2022Bayern München opgiver ikke Gavi

© Getty Images


Transfervinduet er netop blevet smækket i men det afholder ikke klubberne fra at fortsætte med at arbejde og sigte mod nye spillere til januar og næste sommer. En af disse klubber er Bayern München, som holder sig på den gode side Gavi i tilfælde af, at de kan lukrere på en sammenbrudt forhandling mellem Gavi og Barca.

Det er længe siden, at Barcas sportschef Mateu Alemany kunne berette, at aftalen var på bordet, men at forlængelsen ikke var bekræftet, da Gavi på daværende tidspunkt kun var 17 år. Nu er han blevet 18 år og mange Barca-fans undrer sig over, at klubben endnu ikke har meldt noget ud om forlængelsen.I den forbindelse lurer Bayern München i kulissen og de har gjort det klart over for Gavi, at de er klar til at hente ham transferfrit næste år. Gavis nuværende kontrakt udløber nemlig den 30. juni 2023 og dermed kan han smutte gratis. Alternativet var at betale hans frikøbsklausul på 50 millioner euro denne sommer, men det skete ikke.

Til gengæld er Gavis mål at triumfere i Barca og derfor rapporteres der også om en total aftale mellem parterne, men rent officielt har Gavi endnu ikke forlænget sin aftalen hvilket Bayern München altså er klar over. Tyskerne følger Gavis situation i Barca ifølge Bild, men følge ESPN er det blot et spørgsmål om tid før Barca og Gavi får givet håndslag således at Gavi er at finde i Barca i mange år frem med en frikøbsklausul på vanvittige 7,4 milliarder kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
33 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder