Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Gavi forlænger til 2026

Transfermarked - 14. september 2022




Så er der en god nyhed fra FC Barcelona. Onsdag formiddag meddeler klubben, at unge Gavi har forlænget sin kontrakt med klubben således at han nu er at finde på Camp Nou frem til 2026. Det havde lagt i luften længe, men først nu er det bekræftet.

Barca og Gavi lå længe i forhandlinger før sommerens transfervindue blev indledt, men på grund af Gavis alder - på daværende tidspunkt - kunne klubben ikke binde ham på en længere aftale. Derfor måtte man vente på at indgå aftalen. I mellem tiden poppede flere europæiske topklubber op for at snuppe ham.

Hans frikøbsklausul på daværende tidspunkt lå på 50 millioner euro hvilket mange klubber kunne betale ud, men Gavi afviste klubberne på stribe vis - heriblandt Liverpool og Bayern München - da han kun ønskede at blive i Barca.



Nu er han blevet 18 år og har accepteret at underskrive en kontrakt med FC Barcelona til 2026. Hans frikøbsklausul er sat til 7,4 milliarder kroner, så han bliver næppe købt ud inden tid.

Gavis kontraktforlængelse
Torsdag, 15. september
- 17.00: Dørene til Camp Nou åbnes
- 18.00: Gavi og Laporta underskriver aftalen inde på Camp Nous græstæppe

Barca-fans kan komme gratis på Camp Nou for at overvære kontraktforlængelse. Èn person kan optage seks billetter og hvis du er i Barcelona og gerne vil ind og se Gavi skrive under, kan du klikke her og bestille dine billetter. Klubben anbefaler, at man ankommer i god tid.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Gavi forlænger til 2026

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder