Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pablo Torre står foran en lejeaftale

Transfermarked - 13. april 2023




Pablo Torre havde helt sikkert forventet mere spilletid i denne sæson end tilfældet har været. Den 19-årige midtbanespiller har uanset omstændighederne på banen nærmest ikke været i betragtning til spilletid, da Xavi hele tiden vælger andre løsninger.

Blot otte gange har Torre fået spilletid og det har ikke været fra start til slut. I Barca er man udmærket klar over, at det ikke er optimalt at have ham siddende på bænken i endnu en sæson og derfor skal der findes en løsning for ham inden for de kommende dage. Her skal Torres agent og Barca nemlig mødes for at tale om, hvad næste sæson skal byde på.

En lejeaftale til en spansk klub er det mest optimale, da han på den måde kan få spilletid i La Liga og mere erfaring med at spille i ligaen. Selv har han været afvisende over for at skulle forlade klubben, men han kan komme på andre tanker hvis der igen er udsigt til en sæson på bænken. Han er tit blevet sendt til opvarmning på sidelinjen, men uden at blive skiftet ind.

Osasuna, Celta Vigo og Almeria har haft ham på deres liste, men uden at spørge ind til ham. Til gengæld spurgte Villarreal til ham i januar, men der kom det slet ikke på tale, at han skulle skifte midt i sæsonen. Til sommer forventes det dog at han lader sig udleje i jagten på mere spilletid, udvikling og erfaring. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pablo Torre står foran en lejeaftale

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder