Annonce


Annonce

Annonce

Pablo Torre skal spille to kampe på to dage

Nyheder - 16. november 2022




Barcas unge spiller Pablo Torre får ikke meget spilletid på førsteholdet, men denne weekend kan han se frem til to kampe på to dage hvis alt går efter planen for Barca Athletic-træner Rafa Marquez. Barcas B-hold møder nemlig Athletic Bilbaos B-hold.

Men først er Pablo Torre udtaget for Spaniens U21-landshold, som skal spille en venskabelig kamp mod Japan fredag klokken 20. Her forventes Pablo Torre at få spilletid, men taget i betragtning af, at Rafa Marquez også vil have ham i spil dagen efter, skal han næppe forvente 90 minutter i benene.

Barcas keeper Arnau Tenas har længe været med førsteholdet og med til udekampene for dagen efter at spille for Barca Athletic. Forskellen har dog været, at Tenas ikke får spilletid på førsteholdet og derfor har haft friske ben til at tørne ud for klubbens B-hold.

I og med at kampen mod Japan er en venskabskamp er der ingen grund til at sende Pablo Torre i spil i alle 90 minutter når kampen for Barca Athletic er noget vigtigere. Rafa Marquez mangler allerede fem spillere - Barberá, Ilias, Garrido, Valle og Fabio - som også spiller mod Japan, men det er for U19-landsholdet og om lørdagen og de deltager derfor ikke i Barcas kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pablo Torre skal spille to kampe på to dage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder