Annonce


Annonce

Annonce

Elena Fort: Vi åbner Camp Nou til november

Nyheder - 17. februar 2024
Camp Nou er under renovering. Lige nu ligner stadion slet ikke sig selv, men byggeriet går efter planen og inden længe begynder det at ligne et stadion igen. Og det bliver både moderne og utroligt flot - og vil kunne huse flere tilskuere.

Elena Fort er institutionel vicepræsident i FC Barcelona og har for nyligt kommenteret på Camp Nou og klubbens situation. Hun slog fast, at alt går efter planen og at Camp Nou åbner til november - helt som den oprindelige plan lød. Desuden fortæller hun, at billedet af klubben udadtil slet ikke er så skidt, som nogen prøver at gøre det til.

- Vi vender tilbage til Camp Nou til november, fortæller Elena Fort ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- I vores situation, så var alle andre selskaber gået konkurs - men ikke Barca. Der er blevet lagt meget arbejde i de seneste år - både på og uden for banen. Spillerne har kæmpet for bedre omstændigheder. Det er ikke så skidt, som nogle gør det til.

- Klubbens situation er selvfølgelig ikke den bedste, men vi er enige på det sportslige projekt (retning). Men det er ikke gået som ventet, men vi har helt klart forbedret os siden 2021. Rent økonomisk har vi forbedret os meget.

Rent sportsligt er der ingen tvivl om, at holdet lige nu ikke gør det så godt som ventet. Til sommer sker der nye ændringer på trænerpositionen mens også flere spillere ventes at forlade klubben ligesom man arbejder på at hente nye spillere til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Elena Fort: Vi åbner Camp Nou til november

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder