Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca trækker fra Atletico inden topkamp

La Liga - 9. marts 2024




FC Barcelona havde i aftes besøg af Mallorca og selvom spillet på banen endnu engang var tvivlsomt, så lykkedes det for Xavis mandskab at hente en sejr efter et vidunderligt mål af 16-årige Lamine Yamal, der krøllede kuglen op i det ene målhjørne.

Allerede nu har FC Barcelona fokus på Napoli, men i aftes mod Mallorca var der også rettet fokus mod næste weekends La Liga-kamp ude mod Atletico Madrid. For hele fire spillere var i fare for at misse kampen med karantæne, men Christensen, Lewandowski, Cancelo og Romeu undgik alle at se gult og dermed er de klar til kampen mod Atletico Madrid.

På tirsdag skal FC Barcelona hjemme op imod Napoli i Champions League og onsdag aften får Atletico Madrid besøg af Inter. Begge hold skal altså ud og spille europæisk fodbold inden næste weekend, hvor de brager sammen på Metropolitano. Op til den kamp har Atletico Madrid netop smidt point.

Mens Barca vandt 1-0 hjemme mod Mallorca i aftes, så tabte Atletico Madrid i dag 2-0 ude mod Cádiz og nu er der seks point mellem de to hold. Barca er pt. på andenpladsen, men den kan Girona genvinde såfremt de slår Osasuna på eget græs klokken 21 i aften.

Se stillingen i La Liga her

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca trækker fra Atletico inden topkamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder