Husker du dette mål af Juliano Belletti?

Nyheder - 20. februar 2014

Dani Alves var flyvende mod Manchester City tirsdag aften, hvor han nærmest ejede højre side af banen. Han var flere gange en trussel i offensiven og efter 90 minutter gav det endelig pote, da en god kombination med Neymar sendte backen fri og derfra kunne han score til slutresultatet 0-2. Målet minder rigtig meget om det mål, Juliano Belletti scorede for otte år siden.

Barcelona vandt Champions League i 2006 og i finalen mod Arsenal kom man bag 0-1 selvom man var en mand i overtal. Henrik 'Henke' Larsson viste sig dog som en supersub og assisterede to mål i anden halvleg således Barcelona vandt 2-1. Og det sidste mål blev sat ind af Belletti, der modtog bolden fra Larsson og sendte den igennem benene på Arsenal-keeper Almunia - præcis som Alves, der gjorde det samme ved Joe Hart.

Historien stopper dog ikke der. Belletti spillede nemlig også højreback hos Barcelona, han er ligeledes brasilianer og begge har haft stor succes i klubben. To nærmest identiske mål fra de to backer, der ikke har nogen begrænsninger når de går med frem.

Belletti spillede i klubben fra 2004 til 2007 mens Alves kom til i 2008. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder