Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Stoke-træner: Bojan er desperat

Nyheder - 23. juli 2014




Det blev i går bekræftet, at Bojan Krkic fremover skal folde sine kvaliteter ud på Britannia Stadium for Stoke City. Cheftræneren, den 50-årige Mark Hughes, glæder sig til at se angriberen an og fortæller samtidig hvor desperat Bojan er i forhold til at komme i gang med at spille fodbold igen.

- Bojan er yderst desperat for at vise sit værd i Premier League og vi, som klub, er utrolig glade for at kunne byde ham velkommen til ligaen. Det er stort for klubben, at en spiller som Bojan ser sin fremtid her. Det gjorde det hele meget lettere i forhold til transferen.

- Vi skal til Tyskland på træningslejr og det bliver rigtig godt for ham at komme med. På den måde kan han lære sine nye holdkammerater at kende og falde ordenligt til. Samtidig giver det trænerteamet muligheden for at se ham an i forhold til at spille med andre type spillere, fortæller træner Mark Hughes.

Det bliver næppe Premier League-titlen, Stoke skal spille om. I sidste sæson kom de ind på en flot niendeplads efter 13 sejre i 38 kampe. Trods den fine plads scorede de dog 57 mål færre end vinderne fra Manchester City - og dette antal håber Hughes at Bojan kan være med til at ændre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stoke-træner: Bojan er desperat

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder