Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi, Suárez og Neymar satte målrekord: 120

Nyheder - 31. maj 2015




Det er præcis 89 år siden, at Barcelona senest formåede at vinde alle kampe i Copa del Rey. Ikke en eneste gang har de tabt eller spillet uafgjort og derfor kan man ikke indvende noget mod deres triumf i aftes. Pokalen er i fortjente hænder. Læs her en masse statistik fra Barcelonas perfekte pokaltriumf.

- Messi, Suárez og Neymar satte rekord. De har sammenlagt scoret vanvittige 120 mål i denne sæson. Det overgår Ronaldo, Higuain og Benzema fra 11/12-sæsonen. De scorede 118. Ingen trio har i spansk fodbold formået at runde 120 mål før denne sæson.

- Xavi Hérnandez vandt sit trofæ nummer 24 med Barcelona hvilket er spansk historie, da han overhalede Paco Gento med 23.

- Dani Alves havde flest succesfulde afleveringer i finalen. 92 fandt en medspiller - 41 af disse gik til Messi hvilket blandt andet resulterede i to mål.

- Neymar sluttede pokalturneringen af som delt topscorer med Sevillas Iago Aspas. Begge rundede syv mål.

- Luis Enrique er den fjerde mand til at vinde Copa del Rey som træner og spiller. De tre andre er Domènec Balmanya, Johan Curyff og Pep Guardiola.

- Messi blev den 11. Barcelona-spiller til at score to mål i en pokalfinale.

- Messi har scoret i tre pokalfinaler. I 2009, 2012 og 2015. Ikke siden 1983 er det sket før.

- Barcelona har kun været bagud i 18 minutter i pokalturneringen. Det svarer til lige præcis 2,2% af tiden i deres ni kampe. Det skete på Vicente Calderon, da man var bagud både 1-0 og 2-1. Sammenlagt var det i 18 minutter. Barcelona vandt dog kampen 2-3. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi, Suárez og Neymar satte målrekord: 120

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder