Overblik: La Liga 2017/2018

Nyheder - 25. juni 2017

La Liga 2017/2018 er nu fuldendt. I aftes skulle den sidste oprykker findes og dermed kan fodboldforbundet nu begynde deres arbejde forud for den nye sæson. I løbet af juli forventes ligaprogrammet at lande - få overblikket her.

Fra Spaniens andenbedste fodboldrække snuppede Levante og Girona de to øverste pladser som giver direkte adgang til det fineste spanske selskab. Getafe, Tenerife, Cadiz og Huesca, der endte på de efterfølgende pladser, skulle dermed ud i en omgang play-off om den sidste oprykningsbillet. I går var der finale på programmet.

Getafe og Tenerife kom frem til de to afgørende kampe. Tenerife vandt 1-0 på hjemmebane i onsdags, men i går var der returkamp i Madrid og her snuppede Getafe det længste strå, da de vandt 3-1 og dermed samlet 3-2 hvilket satte gang i en stor, stor fest, da billetten til oprykning var en realitet. Dermed bliver det altså Levante, Girona og Getafe som erstatter nedrykkerne Sporting Gijon, Osasuna og Granada.