Annonce


Annonce

Annonce

Digne: Ter Stegen er den bedste i verden lige nu

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. november 2017




Denne sæson har FC Barcelona ikke lukket mange mål ind. I La Liga er man det hold, som har lukket færrest mål ind. Kun 4 gange har Marc Andre Ter Stegen hentet bolden inde i målet. I Champions League har tyskeren kun lukket et enkelt mål ind. Derfor har den 25-årige tysker fået navnet "Den tyske mur".

I onsdagens Champions League-kamp i Torino mod Juventus blev Marc Andre Ter Stegen endnu engang FC Barcelonas redningsmand. Til sidst diskede han op med en verdensklasseredning, der sikrede FC Barcelona-mandskabet et uafgjort resultat. Efter kampen blev målmanden hyldet i medierne.

Ernesto Valverde og holdkammeraterne holdte heller ikke de rosende ord om tyskeren tilbage, da de talte med pressen efter kampen. FC Barcelonas franske venstreback Lucas Digne spille hele kampen. Han så Marc Andre Ter Stegens klasseredning tæt på, da Juventus var tæt på at nappe sejren til sidst. Franskmanden er meget imponeret af tyskeren. Det udtrykte han til pressen efter kampen.

- Hvis du spørger mig, så er Marc Andre Ter Stegen den bedste målmand i verden lige nu - uden tvivl. Han leverer præstationer på et meget højt niveau. Han har virkelig udviklet sig utroligt meget. Han har reddet mange point til os denne sæson. Det er fantastisk at have så god en målmand som ham på holdet. Han reddede det ene point til sidst i kampen. I dag var det vanskeligt, men vi løste opgaven godt. Nu fokuserer vi på weekendens kamp, sagde Lucas Digne efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Digne: Ter Stegen er den bedste i verden lige nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder