Annonce


Annonce

Annonce

Valladolid-fans straffes for sange mod Piqué

La Liga - 11. september 2018




Efter La Liga-kampen mod Valladolid for over to uger siden var det helt store samtaleemne den skandaløse bane, som dommeren på mærkværdig vis havde godkendt. Heldigvis for begge mandskaber slap man med skader, men kampen er ikke helt ude af verden endnu.

La Liga har nemlig åbnet en sag mod 300 Valladolid-fans, som så sig nødsaget til at svine Barcelona-spillerne og i særdeleshed Gerard Piqué. Det skete i tre omgange.

Minut 59
- Op mod 300 Valladolid-fans bag det ene mål sad gemt bag et banner og sang upassende sange ned mod Piqué i over 20 sekunder. Både Piqué, Shakira og deres børn blev svinet til.

Minut 77
- Den samme gruppe fans sang, at det er 'abnorm at komme fra Barcelona'

Minut 91
- Der blev gentagende gange sunget 'Fuck Barca'

La Liga har kigget situationen igennem og har valgt at rejse en sag mod de tilhængere, som ikke kunne opføre sig ordentligt. Til gengæld forklarer La Liga samtidig, at man glæder sig over opførslen af de øvrige tilhængere, som ikke hoppede med på bølgen, der blev indledt af de godt 300 fans.

Hvilken straf der er på vej mod Valladolid eller tilhængerne vides endnu ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valladolid-fans straffes for sange mod Piqué

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder