Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Disse hold kan Barca møde Champions League

Champions League - 12. december 2018




FC Barcelona afsluttede i går deres gruppespil, men havde allerede inden opgøret mod Tottenham sikret sig førstepladsen hvorfor Ernesto Valverde valgte at rotere. Efter gårsdagens kampe er der nu sat navne på de fleste modstandere, som FC Barcelona kan møde i næste runde af Champions League.

1/8-finalerne kommer til at byde på nogle spændende kampe, men for FC Barcelona har man fordelen af at spille ude først og dernæst hjemme. Der var udsigt til at FC Barcelona kunne trække Dortmund, men de overhalede Atletico Madrid og sikrede sig førstepladsen i sidste spillerunde.



Det er desuden vigtigt at huske, at man ikke kan trække et hold fra samme land eller gruppe i næste runde af Champions League. Derfor kan FC Barcelona altså ikke trække Atletico Madrid ligesom de ej heller kan trække Tottenham.

Disse hold kan Barcelona trække
Schalke 04
AS Roma
Liverpool
Ajax eller Bayern München
Manchester City, Lyon eller Shakhtar Donetsk
Manchester United eller Juventus

Disse hold kan Barca ikke trække
Real Madrid
Paris Saint-Germain
FC Porto
Dortmund
Atletico Madrid
Tottenham

Der kan altså komme et kæmpe brag på programmet. FC Barcelona mod Liverpool, City, Bayern eller Juventus er helt sikkert noget, som vil trække overskrifter. Kampene spilles enten den 12., 13., 18. eller 19. februar med returkampe den 5., 6., 12. eller 13. marts. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse hold kan Barca møde Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder