Annonce


Annonce

Annonce

Derfor optog Ronaldinhos søn Barcas kamp

Nyheder - 8. april 2024
Lige nu går der en nyhed rundt om at Ronaldinhos søn, Joao Mendes, er blevet degraderet og har fået en knap så sjov tjans, da der blev taget billeder af ham hvor han stod på sidelinjen og filmede Barcas kamp. Det var der dog en helt naturlig grund til.

Joao Mendes spiller for Barcas Juvenil A-trup og blev til weekendens kamp ekskluderet fra kamptruppen, som spillere af og til gør. Med det i mente og med et kamera i hånden lignede det, at han var blevet straffet af klubben, men det er der slet ikke tale om. Det er helt normal praksis.

Når spillere fra truppen bliver droppet til kampene, så skal én af spillerne sørge for at filme kampen således at trænerstaben efterfølgende kan analysere kampen. Det er på et noget lavere niveau end man kender det fra Xavis Barca, så der er ikke massevis af kameraer til at fange hver enkelt meter, som spillerne løber.

Denne weekend var det Joao Mendes' tur til at optage kampen og næste gang er det en anden spillers tur. På den måde hjælper man til når man ikke bliver udtaget til kampene, så der var ikke tale om nogen straf eller ydmygelse - men blot ganske almindelig procedure på dette niveau.

Kampen sluttede 1-0 til FC Barcelona mod Sabadell. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor optog Ronaldinhos søn Barcas kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder