La Liga: FC Barcelona 2-1 Villarreal

La Liga - 24. september 2019

FC Barcelona har været skidt kørende hele sæsonen på udebane, men hjemme på Camp Nou har de spillet forrygende. Sådan indledte de da også kampen mod Villarreal og kom hurtigt på 2-0, men så gik man spillemæssigt ned og indledte også anden halvleg skidt. Ansu Fati kom på banen i anden halvleg og vækkede hele Camp Nou op med sit forrygende spil.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Junir, Roberto, Busquets, Arthur, Messi, Suárez og Greizmann

46' Messi Dembélé
63' Roberto F. De Jong
77' Suárez Ansu Fati

- 1-0 6' - Griezmann
- 2-0 15' - Arthur
- 2-1 44' - Cazorla

Allerede efter bare seks minutter fik Barca-spillerne stadion til at koge over i jubelrus, da Messi smed et hjørnespark ind tæt under mål. Her steg Griezmann op og pandede kuglen i mål med hjælp fra overliggeren og så var catalanerne i front med 1-0.

Det var tæt på at blive 2-0 kort efter, da Griezmann sendte Junior ind i feltet. Backen fandt Suárez, som valgte at springe over bolden for at lade den gå til Arthur, men brasilianeren var ikke med på idéen. Han tog dog hævn to minutter senere, da han bragede bolden op i målhjørnet til 2-0 hvilket fik de helt store smil frem hos de øvrige spillere. En total dominans af de første 20 minutter, 2-0 oppe og stor glæde på Camp Nou.

Efter en lille halv time, efter at spillet havde bølget godt frem og tilbage, gik Messi pludselig ud på sidelinjen for at blive tilset. Her blev han masseret på inderlåret og Dembélé begyndte at røre på sig for at komme ind. Argentineren trådte dog ind på græstæppet igen et minuts tid senere. Det var netop efter den halve time, at Barca begyndte at vise samme takter, som de har vist på udebane hele sæsonen. Sløset spil, splidte afleveringer, dårligt pres og generelt umotiveret tilgang til tingene. Villarreal spillede bolden rundt om catalanerne, som ud af det blå gik i total opløsning og slet ikke nærmede sig Villarreals mål.

Derfor var det også fuldt fortjent, at legendariske Santi Cazorla kunne reducere. Han modtog bolden et godt stykke uden for feltet og ikke én mand skubbede hårdt op i ham. Derfor bragede han bolden på smuk vis op i krogen til 2-1 og herefter fløjtede dommeren til pause. Straks fra anden halvlegs start blev Messi pillet ud og ind kom Ousmane Dembélé. Han var tæt på at se Griezmann score til 3-1, men tæt under mål sparkede han forbi det høje indlæg. Minuttet efter var Villarreal oppe og presse og fik en kæmpe chance ved Cazorla, men Ter Stegen havde en stærk hånd på og fik reddet før Piqué kom til undsætning og prikkede bolden ud til hjørnespark.

Ousmane Dembélé viste sig hurtig frem og var tæt på en assist seks minutter inde i anden halvleg, da han fandt Suárez, men den uskarpe angriber ramte slet ikke bolden ordentligt hvorfor den trillede ind til keeperen. Med et kvarter igen blev Cazorla klappet ud af Camp Nou og i samme øjeblik gik en decideret dårlig Suárez ud af banen for at give plads til Ansu Fati, der blev hyldet ind på banen af Camp Nous fremmødte fans.

Ansu Fati vadede direkte ind på banen og satte fuldstændig Suárez på plads. Hvad Suárez skabte på 77 minutter, gjorde Ansu Fati bedre på bare fem minutter. Med to skud, lynhurtige driblinger og et VAR-tjek på straffespark sparkede han gnisten tilbage på Barcas mandskab. Der stod fortsat kun 2-1, men den 16-årige havde alene med sit spil sat gang i den catalanske offensiv. I sidste minut fik Ansu Fati frispark på kanten af feltet, som Piqué sendte afsted. Han sendte et fantastisk projektil afsted, men Asenjo fik flot reddet. Selvom Barca jagtede det tredje mål i takt med at Villarreal blev mere trætte i benene, sluttede det hele 2-1 til FC Barcelona. Der var gode takter undervejs, men overordnet var det igen ikke en rigtig god præstation. Kampen skal dog være en bro til noget bedre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder