Annonce


Annonce

Annonce

Barca kæmper mod Real om Maxime Lopez

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. september 2017




Det franske stortalent, Maxime Lopez, der til daglig spiller i Ligue 1 for Marseille, er hen over sommeren blev sat i forbindelse med flere europæiske storklubber, der gerne vil have den 19-åriges underskrift på en kontrakt. FC Barcelona har længe vist interesse for den unge franskmand, der også spiller for det franske ungdomslandshold. Nu skriver flere medier dog, at Barcas ærkerivaler fra Real Madrid også har skrevet Lopez på deres ønskeliste.

Lopez er flere gange blevet sammelignet med Barcas Andres Iniesta ift. spillestil. Hans touch på bolden og evne til at score og skabe mål er enestående god. Barca har flere gange haft scouts i Frankrig, der skulle overvære Marseilles kampe, når Lopez har spillet. Franskmanden skrev dog tilbage i februar under på en ny kontrakt med Marseille. Den nye kontrakt gælder indtil 2021, hvilket betyder, at han højst sansynligt først skifter væk fra det franske til næste sommer.



Real Madrid er som sagt kommet ind i billedet. Madrilenernes træner, Zinedine Zidane, har også været ude at rose den unge spillers kvaliteter på en fodboldbane. Real Madrid vil som altid forsøge at opsnappe de helt unge talenter inden Barca får fingrene i dem. Unge spillere som Marco Asensio og Dani Ceballos snuppede Real Madrid til billige penge for næsen af Barca. De bliver så langsomt spillet ind på førsteholdet, hvor de så udvikler sig til stjerner.

- Maxime Lopez er lille, men hans spillestil fascinerer mig. Jeg er meget imponeret af ham. Han er meget løbestærk, og han skaber mange chancer, lød det fra Zidane.

Barca har dog et stærkt kort på hånden ift. at få Lopez til klubben. Barcas nyerhvervelse, franske Ousmane Dembélé, er nemlig tætte venner med Lopez, og han vil sikkert gerne se sin landsmand slutte sig til klubben. Derfor giver han med stor sandsynlighed gode ord om livet hos FC Barcelona videre til Lopez.

Den unge franskmand kunne sagtens være afløseren for Barcas nuværende kaptajn, Andres Iniesta, der fyldte 33 år tilbage i maj måned. Barca vil ihvertfald strække sig langt for at få ham til klubben. Man vil især undgå, at han slutter sig til Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kæmper mod Real om Maxime Lopez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder