Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Ingen tvivl om Lewandowskis fremtid

Nyheder - 4. maj 2024
Xavi Hernandez afholdt i går pressemøde forud for aftenens udekamp mod Girona og her blev han spurgt ind til angriberen Robert Lewandowski. Xavis kommentar til polakken satte lynhurtigt gang i spekulationerne, men der er ikke noget at komme efter, erfarer mediet Sport.

Xavi fortalte, at Barca naturligvis værdsætter Lewandowski, men at man vil tale med polakken når sæsonen slutter for at få styr på hans fremtid. Det kunne lyde som om, at Barca ikke er sikre på, om Lewandowski er at finde i klubben i næste sæson - men det er han, mener Sport.

Robert Lewandowski har afvist et par store tilbud fra Saudi Arabien og andre steder for at blive i Barca og selv skulle bestyrelsen i FC Barcelona være tilfredse med angriberen, som helt sikkert har en plads på holdet i næste sæson. Så selvom Xavi lød noget så kryptisk på sit pressemøde, så er der ikke noget at komme efter.

Lewandowski har i denne sæson spillet 30 kampe i La Liga og scoret 16 mål samt lagt op til otte mål. I Champions League blev det til ni kampe, tre mål og en enkelt assist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Ingen tvivl om Lewandowskis fremtid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder