Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ghanas landstræner: Boateng skal undskylde

Nyheder: Af Sajad Koftan - 23. januar 2019




Ghanas landstræner, Kwasi Appiah, indrømmer at have fulgt Kevin-Prince Boateng, som jo har gjort sig særdeles godt bemærket og som vil kunne vende tilbage til det ghanesiske landshold, hvis Barcas nye spiller undskylder for sin opførsel under VM i 2014 i Brasilien.

Boateng er i øjeblikket suspenderet, på ubestemt tid, fra det ghanesiske landshold, efter at han, ifølge det ghanesiske medie, Asempa FM, nedgjorde og fornærmede sin landstræner under VM-slutrunden i 2014.

Men Ghanas landstræner bærer ikke nag resten af livet, ifølge mediet.

Efter Boatengs store skifte til FC Barcelona, har Appiah forklaret at den 31-årige stjerne kan vende tilbage til landsholdsfodbold på én betingelse - Kevin-Prince skal undskylde for episoden i 2014.

- Kevin-Prince Boateng er ghaneser, som gør det rigtig godt i øjeblikket. Samtidig er vi hårdt ramt på vores angrebspladser på landsholdet, hvor Gyan altid har været den eneste topangriber at vælge imellem.

- Det er vigtigt at vi får tilført endnu en stor stjerne til Ghanas landshold, og her kunne Boateng være en mulighed, sagde Appiah til det ghanesiske medie, inden træneren gik mere konkret til værks om Boatengs suspendering fra det ghanesiske landshold.

- Som jeg har sagt før, så er Kevin en af de rigtig gode angribere. Men i Brasilien fik fodboldforbundet nok og slog hårdt ned på hans opførsel.

Boatengs landsmand Suleyman Muntari blev også suspenderet i 2014, men skrev et brev til det ghanesiske forbund hvor han undskyldte for sine handlinger.

- Som Kevin spiller nu, ville det være på sin plads at gøre som Muntari og sende forbundet en undskyldning på skrift. Jeg vil derefter udtage ham til landsholdet, da det jo handler om landets fodboldfremtid og ikke om de personlige sager, sagde træneren.

Den nu tidligere Sassoulo-stjerne har spillet 15 kampe og scoret to mål for Ghana, siden sin debut mod Letland i 2010. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ghanas landstræner: Boateng skal undskylde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder