Annonce


Annonce

Annonce

Boateng beskriver Messis rutine inden kampstart

Nyheder - 14. oktober 2023
Kevin-Prince Boateng fik sig et kort ophold i FC Barcelona og har overordnet set spillet for intet mindre end 14 klubber. Da han var i Barca fik han fornøjelsen af at spille sammen med Lionel Messi og i et interview med FIVE, som Rio Ferdinand står bag, fortæller han om Lionel Messis rutine inden kampstart.

- Jeg så aldrig Messi i fitnesslokalet. Han kom ind, han fik massage og så spillede han lidt basketball. Før han gik ud for at varme op til kampen mod Liverpool i Champions League-semifinalen var vi inde i omklædningsrummet. Han sad der med sin telefon mens de gav ham massage.- To minutter før vi skulle ud, rejste han sig op og tog sine støvler på. Under opvarmningen var det kun kontrol, afleveringer og hvor han spillede for at ramme overliggeren. Vi vendte tilbage til omklædningsrummet og mens træneren gav den sidste taktiksnak, var Messi på sin telefon for at FaceTime.

- 30 sekunder før vi gik ud til kampen, tog han sin jakke på, gik ud og mål, mål, mål. Han scorede to gange og vi vandt 3-0. Han er den eneste i verden, som kan gøre det.

Boateng fortalte også til Rio Ferdinand, at Lionel Messi kan score masser af mål uanset, hvor han tager han.

- Se på Messi. Han er kaptajnen, men han taler ikke. Han har ikke behov for at tale. Han taler på banen. Vi talte én gang sammen i badet, hvor han spurgte om det er svært at score mål i Italien. Han spurgte om han kunne score mange mål i Italien - jeg sagde du kan score hvor end du vil, du er Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Boateng beskriver Messis rutine inden kampstart

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder