Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tvivl om tre pladser inden braget mod Man. United

Champions League - 15. april 2019Tvivl om tre pladser inden braget mod Man. United

Manchester United hopper ombord på flyvemaskinen senere i dag for at rejse til Barcelona. I morgen aften står de klar på Camp Nou i jagten på at sikre sig en plads videre til semifinalen. De er dog bagud med 1-0 fra den første kamp og skal dermed levere en pragtpræstation for at kunne true FC Barcelona.

Hos catalanerne er der primært kun tale om tre positioner, hvor Valverde skal vurdere hvad der er bedst. Resten af pladserne giver sig selv, medmindre cheftræneren overrasker. Højrebacken kan blive opsnappet af Sergi Roberto eller Nelson Semedo. Begge spillere er blevet brugt flittigt i denne sæson og det er altså en position, hvor intet er sikkert endnu.På midtbanen har Arthur taget alle med storm, men når man vil have mere fysik på banen, kommer Arturo Vidal på banen. Alt efter hvordan Valverde tror, at kampen udvikler sig, vil han sætte enten Arthur eller Vidal på banen. Valget står mellem de to og efter en god kamp af Vidal mod Huesca, er det lidt af et luksusproblem for Valverde, selvom Arthur rent spillemæssigt flyder bedre sammen med de øvrige holdkammerater.

Helt i front har Valverde også fået noget at tænke over. Ousmane Dembélé er tilbage fra sin skade og fik lejlighed til at spille sig varm mod Huesca lørdag eftermiddag. Her gjorde han det rigtig godt, og det betyder altså at Valverde skal vælge mellem Coutinho og Dembélé. Brasilianeren fik lov til at spile kampen på Old Trafford, da man ikke ville risikere Dembélé.

Ter Stegen, Piqué, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Messi og Suárez ventes at sætte sig på de øvrige pladser.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder