Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Man. United sigter efter to Barca-spillere

Transfermarked - 22. maj 2023Man. United sigter efter to Barca-spillere

© Getty Images


Manchester United ønsker at skabe et endnu stærkere hold for deres tilbagevenden til Champions League. Deres træner, Erik Ten Hag, har modtaget en stor sum penge til at hente spillere, og den engelske klub vil gå på markedet for at hente spillere på højeste niveau.

Ifølge El País er Barca-duoen Frenkie de Jong og Ronald Araujo i fokus, og de vil forsøge at hente dem uanset pris. De to spillere er dog klare i deres udmelding om, at de ønsker at blive i Barca.

Ten Hags øverste prioritet er at hente en angriber. De tre kandidater er Osimhen, Harry Kane og Vlahovic. Det er komplekse transfers, men den engelske klub er særligt optimistisk med hensyn til at overbevise Tottenham om at få fat i Kane en gang for alle. United vil også byde på en kantspiller og har Coman som deres primære valgmulighed.

For Ten Hag er det afgørende at finde balance på midtbanen og forbedre de sportslige præstationer. Og det er her, han har rettet fokus mod Barca for at tilføre to nøglespillere. Hans drøm er stadig Frenkie de Jong, men spilleren har tidligere afvist flere gange. Desuden forventes det, at han vil forlænge sin kontrakt med Barca i de kommende måneder. Araujo har også fornyet sin kontrakt og venter på, at hans nye kontrakt bliver registreret, hvilket vil ske når La Liga giver grønt lys til klubbens økonomiske plan.

Araujo havde allerede tilbud fra Premier League i de måneder, hvor han forhandlede sin forlængelse med Barca, og han afviste dem alle, især fra Chelsea. Den uruguayanske forsvarsspiller valgte at blive og acceptere en lavere løn end det, han blev tilbudt andre steder, og i næste sæson er der mulighed for, at han bliver én af klubbens fire kaptajner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

22 min. David Villa: "Du har haft en stor karrie...
1 t. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
4 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
6 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
8 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
9 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
10 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
11 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
12 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
13 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...

Ugens mest læste

Seneste nyheder