Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Seks kampe fra The Treble

Nyheder - 23. april 2019




Der venter en spændende måned forude for FC Barcelona. Det catalanske storhold lever fortsat i alle turneringer og har med fuld overlæg valgt at prioritere Champions League i den afgørende fase af sæsonen - de andre turneringer presser nemlig ikke på.

I La Liga er FC Barcelona som bekendt blot to kampe fra at kunne kalde sig spansk mester. Det kan blive til én kamp, hvis FC Barcelona i aften slår Alavés samtidig med at Atletico Madrid i morgen taber til Valencia. Hvis det sker, så er FC Barcelona mestre med fire spillerunder endnu. Her tager vi dog udgangspunkt i, at FC Barcelona selv skal vinde de kommende to kampe for at vinde mesterskabet.

I Copa del Rey har man blandt andet sparket Real Madrid ud af turneringen og er nu at finde i finalen, som spilles den 25. maj mod Valencia. Der er endnu en måned til den kamp og derfor er den lagt på køl indtil man nærmer sig kick off. Dermed er man rigtig godt stilet i begge turneringer og man fokuserer derfor 100 procent på Champions League i øjeblikket.

Liverpool venter i semifinalen og det bliver absolut ikke let for Valverdes mandskab. Formår man dog at komme forbi englænderne, så venter der en finale i Madrid den 1. juni mod enten Tottenham eller Ajax. Der resterer altså max tre kampe i Champions League.



Kigger man på FC Barcelonas situation som helhed, så mangler man tre kampe i Champions League, to kampe i La Liga og en enkelt i Copa del Rey for at kunne kalde sig for tre gange Treble-vindere. Det er fakta, men det er lettere sagt end gjort. Kampene mod Liverpool vurderes til at være sæsonens sværeste kampe på programmet og derfor skal man forvente udskiftninger i truppen til weekendens hjemmekamp mod Levante, hvor guldet reelt set kan blive vundet hvis ikke det sker her i midtugen. Det kan dog også ske, at Barcelona slet ikke vinder guldet i weekenden såfremt de ikke formår at hente fuld gevinst.

FC Barcelonas fulde kampprogram
I dag 21.30: Alavés - FC Barcelona (La Liga)
27. april: FC Barcelona - Levante (La Liga)
1. maj: FC Barcelona - Liverpool (Champions League)
4. maj: Celta Vigo - FC Barcelona (La Liga)
7. maj: Liverpool - FC Barcelona (Champions League)
12. maj: FC Barcelona - Getafe (La Liga)
19. maj: EIbar - FC Barcelona (La Liga)
25. maj: FC Barcelona - Valencia (Copa del Rey) Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seks kampe fra The Treble

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder