Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: FC Barcelona 2-0 Getafe

La Liga - 12. maj 2019La Liga: FC Barcelona 2-0 Getafe

FC Barcelona fik søndag aften besøg af Getafe i La Liga. Her handlede det mest af alt at samle sig selv op og styrke selvtilliden inden det går løs mod Valencia den 25. maj i pokalfinalen på Benito Villamarin. Arturo Vidal og Lionel Messi stod for kampens scoringer.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Vidal, Messi, Malcom og Coutinho

61' Rakitic Aleña
69' Coutinho Ruiz
78' Malcom Semedo

Mål
- 1-0 39' - Vidal
- 2-0 89' - Messi
Efter en skuffende uge for FC Barcelona var de tilbage på banen mod Getafe i sæsonens sidste hjemmekamp. Her var det ikke lige frem motivationen, der spillede ind. Catalanerne havde på ingen måde nogen offensiv plan, og det udnyttede Getafe faktisk efter 25 minutters spil, da Jorge Molina blev sendt i dybden mod et forsvar fuldstændig ude af position. Jorge Molina trak ind i feltet og scorede, men efter at have tjekket med VAR, blev målet korrekt annulleret for offside. To minutter senere var Molina igen tæt på, men denne gang gik bolden lige præcis forbi den ene stolpe. På dette tidspunkt havde Barca ikke engang været inde i Getafes felt - og faktisk havde de slet ikke skudt på mål.

Kort før pausen blev Sergi Roberto nedlagt i venstre side af Getafes banehalvdel og fik et frispark. Messi sendte bolden ind i feltet, hvor Piqué fik snittet den med hovedet. Keeperen kunne ikke holde bolden, og returen sparkede Vidal i mål til 1-0. Kort efter var Malcom brudt igennem og kom til en stor chance, men bolden blev blokeret og igen stod Vidal klar, men denne gang blev også hans forsøg blokeret. Getafe kæmpede ihærdigt i forsvaret, men var også skarpe på omstillingerne, som Barca af og til fik problemer med. Det sluttede med 1-0 i første halvleg efter en sløv indsats med klare mærker fra tirsdagens katastrofe på Anfield.

Kort inde i anden halvleg var det yderst tæt på 2-0, da Alba med en forrygende aflevering fandt Vidal, som med en lige så god aflevering sendte bolden videre ind i feltet til Messi. Han forsøgte med et lumsk vip forbi keeperen, men en stærk hånd fik bremset kuglen. Få minutter senere skulle der have stået 2-0, da Coutinho vippede bolden ind i feltet til Piqué, som lagde den af til Malcom. Brasilianeren skød dog lige på keeperen på den gigantiske chance. Hvis der var blevet scoret, ville målet dog have været blevet annulleret, da Piqué var offside.

Efter endnu en anonym og intetsigende kamp for Ivan Rakitic, blev han pillet ud efter en times spil og blev erstattet af Carles Aleña. Kort efter blev Barca tvunget til en indskiftning, da Coutinho udgik med en skade. Han havde igen spillet en trist kamp uden for alvor at lave ravage for modstanderen. Folket på lægterne havde da også blandede følelser for brasilianeren; nogle piftede, andre klappede. B-spilleren Ruiz kom i stedet på banen. Anden halvleg bar primært præg af Barcas tunge boldbesiddelse med få farlige muligheder, men det var tydeligt, at der ikke rigtig var noget på spil udover æren. Kort inden slutfløjt spillede Roberto bolden ind til Messi, som scorede til 2-0 og således sluttede det 2-0 til FC Barcelona i en kamp, som bare skulle spilles for at komme videre efter en kedelig uge.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder