Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan slutte historiske 21 point foran Real Madrid

La Liga - 19. maj 2019Barca kan slutte historiske 21 point foran Real Madrid

FC Barcelona skal i eftermiddag på mission ude mod Eibar, hvor det gælder om at slutte godt af i ligaen, som catalanerne allerede har vundet. Der er primært tre ting på spil for FC Barcelona. Æren, Messis Gyldne Støvle som skal sikres samt det faktum, at FC Barcelona kan slutte voldsomme 21 point foran Real Madrid.

Real Madrid har netop afsluttet en håbløs sæson, da det hjemme på Bernabeu blev til det 2-0-nederlag til Real Betis. Dermed slutter Real Madrid på 68 point hvilket i skrivende stund er 18 point bag FC Barcelona. Hvis FC Barcelona sejrer i dag ude mod Eibar, vil de gå op på 89 point og således være hele 21 point foran Real Madrid efter alle ligakampe er spillet. Det er historisk.

Der er ingen tvivl om, at man i FC Barcelona ikke har kigget særlig meget efter Real Madrid som en modstander til nogen af pokalerne, men det hjælper på statistikken, humøret og selvtilliden, at man kan sætte Real Madrid til vægs på så voldsom en måde. Tidligere i sæsonen vandt man to kampe på tre dage på Bernabeu hvilket i sig selv var historisk. Her gik man videre til Copa del Rey-finalen og hentede samtidig tre vigtige point i jagten på mesterskabet.Real Madrid-præsident Florentino Perez indledte sæsonen med Julen Lopetegui på bænken, men han blev fyret og ind kom Santiago Solari, som også måtte gå den tunge gang. Siden er Zinedine Zidane kommet tilbage, men ej heller han har kunne løfte Real Madrid, som i dag tabte for 12. gang i ligaen.

Atletico Madrid fik i går 2-2 ude mod Levante i deres sidste kamp og FC Barcelona kan med en sejr i dag rykke 13 point foran madrilenerne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder