Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

I dag forlader fire spillere FC Barcelona

Transfermarked - 1. juli 2019




I går var det sidste kontraktdag for de spillere, som i sin tid underskrev en kontrakt frem til 2019 og siden ikke har fået den forlænget. I FC Barcelona betyder det, at fire spillere i dag er fortid i klubben - men der kommer ingen penge for de fire spillere.

Thomas Vermaelen ankom i 2014, men har aldrig fået det gennembrud, som han håbede på - primært på grund af skader. Hans kontrakt udløber i dag og dermed er han en fri fugl til at finde en klub uden at have Barca med i billedet.

Jeison Murillo og Kevin-Prince Boateng ankom i sommers på lejeaftaler, og de udløber også i dag hvorfor de begge sendes retur til henholdsvis Valencia og Sassuolo. Barca har ikke meldt ud, om de vil gøre yderligere brug af spillerne, så det må formodes, at begge er fortid.



Sidst, men ikke mindst, er brasilianske Douglas også ude af klubben. Han var udlejet i seneste sæson, men er i dag fri af sin kontrakt med FC Barcelona og kan derfor forhandle på egne vegne når han skal finde sig en ny arbejdsgiver.

Desuden er Jasper Cillessen, André Gomes og Denis Suárez blevet solgt. Sidstnævnte blev sendt afsted til Celta i aftes for 12,9 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I dag forlader fire spillere FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder