Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kan Barca vinde La Liga for tredje år i streg?

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 20. juli 2019Kan Barca vinde La Liga for tredje år i streg?

Med lidt mindre end en måned til den nye sæson i La Liga starter, er det ved at være tid til, at vi tager et kig på forventningerne for den nye sæson. Barcelona har vundet La Liga de to seneste sæsoner, og i det catalanske håber man selvfølgelig at hente den tredje La Liga-titel i streg.

Faktisk har Messi og co. været altdominerende gennem det sidste årti i Spanien, hvor de har formået at vinde 8 ud af de 11 seneste La Liga-trofæer. En imponerende bedrift, der mere end noget andet skyldtes den magiske argentiner, der år efter år viser alle, hvorfor han er historiens bedste fodboldspiller.

Det var selvfølgelig også Messi, der scorede det titel-vindende mål i kampen mod Levante i runde 35 i sidste sæson. Argentineren vandt også topscorer-prisen i La Liga med 36 scoringer, hvilket var næsten dobbelt så mange som Benzema og Suarez, der delte andenpladsen med 21 scoringer hver.

Det betød også at Messi vandt sin 6. Golden Shoe, da han blev den mest scorerende spiller samlet set i de europæiske ligaer, og han slog dermed sin egen rekord for flest Golden Shoes nogensinde. Han fik dog tæt konkurrence fra Mbappé, der formåede at score 33 ligamål i Ligue 1.

Messi var i øvrigt også på toppen af assist-listen med 13 assist. Han var dermed direkte involveret i 49 La Liga-mål, hvilket var mere end halvdelen af alle de 90 mål Barca scorede i La Liga i 2018/19 sæsonen. En fuldstændig forrygende statistik, der igen viser hans betydning for Barca-mandskabet, der også næste sæson, håber at 10’eren spiller op til sit bedste.

Barcas flotte bedrifter de seneste år i La Liga, gør dem også til favoritter i denne sæson, hvor Real Madrid og Atlético Madird som sædvanlig ligner de største udfordrere. Flere af de sider der tilbyder sport betting på La Liga, har også Barca som favoritten til odds 1,57, mens Real Madrid giver 2,50 og Atlético Madrid giver 15 gange pengene igen for at vinde La Liga.

Kan Barca vinde La Liga for tredje år i streg?

Målet for Barca næste sæson, er som altid at vinde det hele, hvor der dog igen i år vil være ekstra fokus på Champions League, som de ikke har vundet siden 2015. Der er derfor allerede blevet købt ind for mere end 200 millioner euro, da man har fundet det nødvendigt at forstærke truppen. Derudover bliver rygterne ved med at svirre angående Neymars fremtid. Den driblestærke brasilianers retur vil få de fleste culés verden over til at savle over gensynet af MSN-trioen, der af mange betragtes som den bedste angrebstrio i historien.

Denne gang vil de dog få følge af Griezmann, hvilket giver spørgsmål om startopstillingen. Sikkert er det dog, at Barca vil blive bedre med Neymar på holdet, og deres chancer for at vinde La Liga og Champions League vil også være bedre. Desværre ligner det, at det bliver en lang transfer-saga, da PSG som bekendt bliver meget svære at forhandle en aftale på plads med.

Barca starter sæsonen ud den 16. august på udebane mod Athletic Bilbao, mens Real Madrid skal på besøg i Galicien hos Celta Vigo dagen efter.
Læs også
- Arturo Vidal ser ud til at blive i Barca
- Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi
- Journalist: Pochettino skulle overveje Barca
- Barca leder efter en erstatning for Suarez
- Nu har Barca kun tre midterforsvarer


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 50%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder