Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pierre-Emerick Aubameyang tøver: Venter på Barca

Transfermarked - 21. november 2019Pierre-Emerick Aubameyang tøver: Venter på Barca

Arsenal åbnede kontraktforhandlinger med Pierre-Emerick Aubameyang i starten af sæsonen, men endnu er der ikke nogen aftale på plads. Det er der ikke fordi, at Aubameyang afventer situationen da han angiveligt kender til FC Barcelonas interesse i ham. Det melder spanske medier i dag.

Udadtil er der tale om, at Aubameyang afventer situationen for at finde ud af, om Arsenal kommer i Champions League til næste sæson. Men ifølge Sport og RAC1, er der tale om, at Aubameyang faktisk venter på at se hvor reel FC Barcelonas interesse i ham er. Hvis der er en seriøs interesse, så har han tænkt sig at slå til og derfor tøver han i disse uger med at reagere på Arsenals kontraktudlæg.

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona leder efter en spidsangriber som erstatning for Luis Suárez. Angriberen selv er klar over det og sportsdirektør Eric Abidal har konkluderet, at man leder efter en angriber. Derfor kan Aubameyang være en reel mulighed, men spørgsmålet er om FC Barcelonas interesse hænger ved frem mod sommerens transfervindue i 2020.

Der er nemlig også en argentiner i Italien, som har fået FC Barcelonas øjne op. Lautaro Martinez imponerer og har spillet et par argentinske landskampe med Messi hvorfor der i hvert fald vil være mindst ét bekendt ansigt skulle han skifte.

Aubameyang er blot ét navn ud af mange på listen over potentielle afløsere for Luis Suárez, men Arsenal-angriberen viser i hvert fald at han tager den mulige interesse seriøst ved at afvente sin kontraktsituation i Arsenal. Man skal dog huske på, at Aubameyang trods alt er 30 år, så han er absolut ikke en løsning for fremtiden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder