Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aleix Vidal: Bliver specielt at vende tilbage

La Liga - 20. december 2019




Aleix Vidal bragede igennem lydmuren hos Sevilla og blev siden købt af FC Barcelona. Han formåede dog ikke at spille sig helt varm på grund af skader og rokader, og blev siden sendt til Alavés, hvor han gør god figur. Han er en elsket mand blandt Barcas tilhængere og spillere, og det bliver specielt for ham at vende tilbage i morgen, fortæller han forud for opgøret på Camp Nou.

- Det bliver specielt for mig at spille på Camp Nou. Det er altid svært som modstander på Camp Nou. Man skal ramme et virkelig højt niveau for at få point med fordi det er et kompliceret sted at spille. Udover selv at spille godt skal man håbe på, at Barca spiller dårligt.

- Vores intention er at forsøge at vinde. Vi ved, at vi ikke er gode på udebane i denne sæson og at vi nu møder Barcelona, men vores intention er altid at vinde kampen.

- Hvis Messi ikke spiller, så kan det være, at en anden spiller har en god kamp. Det er en storklub fyldt med gode spillere og det så vi mod Inter, hvor det på papiret lignede, at de skulle lide, men alligevel endte med at vinde kampen.

Husk at TV2 Sport viser opgøret klokken 16 i morgen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aleix Vidal: Bliver specielt at vende tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder