Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca gik igennem 2019 uden nederlag på Camp Nou

Nyheder - 22. december 2019




FC Barcelona er to forskellige hold når de spiller ude og hjemme. Det behøver man ikke en statistik for at kunne se. Spillet på udebane har sjældent været godt, mens man hjemme på Camp Nou typisk har spillet nogle gode kampe, da tilgangen fra modstanderne er helt anderledes end hvis de spillede hjemme.

Real Madrid spillede ikke, som Ernesto Valverde havde forventet det. Madrilenerne tog initiativet og spillede højt i banen hvilket var en taktisk genistreg af Zidane om man vil det eller ej. Valverde havde ikke formlen til at få ændret på det i løbet af kampen, men alligevel tabte Barca ikke kampen. Og da man i går slog Alavés med 4-1 på Camp Nou, har man netop afsluttet året uden et eneste nederlag på hjemmebane - i alle turneringer!

28 hjemmekampe er det blevet til i de seneste 12 måneder og det har kastet 24 sejre og fire uafgjorte af sig. To gange har man spillet uafgjort med Real Madrid mens også Valencia og Slavia Prag er sluppet fra Camp Nou uden nederlag.

Derudover har man også scoret voldsomme 81 mål hvilket giver 2,8 mål pr. kamp mens man har lukket 20 mål ind (0,7 pr. kamp).

Sådan fordelte sejrene sig
17 sejre i La Liga
5 sejre i Champions League
2 sejre i Copa del Rey Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca gik igennem 2019 uden nederlag på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder