Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valencia mangler kaptajnen mod Barca

La Liga - 20. januar 2020Valencia mangler kaptajnen mod Barca

© DIARIO AS


Historisk set har FC Barcelona svært ved at spille på Mestalla og der forventes intet andet i den kommende weekend, hvor catalanerne tager sydpå. Først gælder det dog Copa del Rey, hvor UD Ibiza venter på udebane - her vil alt andet end en sejr være en gigantisk skuffelse.

Efter opgøret mod Ibiza er det tilbage til Barcelona og fokusere på kampen mod Valencia. Men til den kamp må Los Che se bort fra en af de absolut bærende kræfter, da Dani Parejo faktisk af to omgange fik sørget for en karantæne mod FC Barcelona. Det hele stod på i gårsdagens kamp ude mod Mallorca.

Allerede efter seks minutter fik Parejo et gult kort hvilket var hans femte i sæsonen og dermed fik han automatisk tildelt én karantænedag. Kort inde i anden halvleg trumfede han så igennem, da han fik sit andet gule kort i kampen og dermed måtte han forlade banen med et rødt kort. Det var altså en sort aften for Parejo, som fra sidelinjen ligeledes kunne se Mallorca vinde 4-1. Øboerne var foran 3-0 da Parejo blev udvist.

Dermed er den velfungerende midtbanespiller ude af braget mod FC Barcelona og det er trods alt godt nyt for Barca, da Parejo er blandt de bedre midtbanespiller i La Liga. Omvendt er det et tab for seerne, da man helst gerne ser at alle de gode spillere er med. Valencia ventes at anke, men ifølge AS skal de ikke forvente at få medhold.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder