Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona er tilbage på førstepladsen

La Liga: Af Lars Ravn - 20. januar 2020Barcelona er tilbage på førstepladsen

Inden søndagens kamp mod Granada havde Real Madrid overhalet FC Barcelona i ligaen og henvist dem til andenpladsen. Derfor var der et maksimalt pres på Barcelonas nye træner Quique Setién inden hans første kamp i spidsen for klubben.

Real Madrid havde i lørdagens kamp mod Sevilla sikret sig en sejr på 2-1, og de trak derfor fra Barcelona i toppen af ligaen. Men med søndagens 1-0 sejr over Granada, er klubben nu tilbage på førstepladsen hvor de ligger af point, men med en bedre målscore end hovedstadsklubben.

Samtidig trækker både Barcelona og Madrid fra de øvrige konkurrenter i ligaen, da Atletico Madrid fik et noget overraskende 0-2 nederlag til bundholdet fra Eibar, og Sevilla som nævnt tabte deres kamp til Real Madrid.

Dermed har Barca og Madrid nu otte point ned til de nærmeste forfølgere i ligaen som er Atletico Madrid og Sevilla. Den næste kamp for Barcelona i ligaen er mod Valencia på udebane på lørdag, mens Real Madrid skal en tur til Valladolid på søndag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder