Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona er tilbage på førstepladsen

La Liga: Af Lars Ravn - 20. januar 2020




Inden søndagens kamp mod Granada havde Real Madrid overhalet FC Barcelona i ligaen og henvist dem til andenpladsen. Derfor var der et maksimalt pres på Barcelonas nye træner Quique Setién inden hans første kamp i spidsen for klubben.

Real Madrid havde i lørdagens kamp mod Sevilla sikret sig en sejr på 2-1, og de trak derfor fra Barcelona i toppen af ligaen. Men med søndagens 1-0 sejr over Granada, er klubben nu tilbage på førstepladsen hvor de ligger af point, men med en bedre målscore end hovedstadsklubben.

Samtidig trækker både Barcelona og Madrid fra de øvrige konkurrenter i ligaen, da Atletico Madrid fik et noget overraskende 0-2 nederlag til bundholdet fra Eibar, og Sevilla som nævnt tabte deres kamp til Real Madrid.

Dermed har Barca og Madrid nu otte point ned til de nærmeste forfølgere i ligaen som er Atletico Madrid og Sevilla. Den næste kamp for Barcelona i ligaen er mod Valencia på udebane på lørdag, mens Real Madrid skal en tur til Valladolid på søndag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona er tilbage på førstepladsen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder