Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Samper: Ville ønske et samarbejde med Setién

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 22. januar 2020Samper: Ville ønske et samarbejde med Setién

©


Den tidligere FC Barcelona spiller, Sergi Samper, følger stadig med i klubben på trods af sit skifte til japanske Vissel Kobe, hvor han blandt andet spiller med Andres Iniesta. Han har i samarbejde med SPORT, deltaget i et længere interview, hvor han kommer ind på Barcelonas nye træner og de nye tiltag.

Hvad synes du om det nye Barca-look? Er du optimistisk omkring det?
- Det er jeg, ja. Jeg nåede ikke at spille under Setién i Las Palmas, men dem som har, siger gode ting om ham. De var glade for at arbejde med ham. Jeg kan godt lide hans stil.

Er boldbesiddelse-taktikken ude af mode nu?
- Det tror jeg ikke. Det er rigtigt, at modstanderen studerer ens spillestil, men hvis du mestrer din egen spillestil, vil det altid give resultater.

Kritikerne siger, at der mangler dybde?
- Barca DNA'en er noget man bliver belært fra en meget ung alder. Jeg synes ikke, at det er til at diskutere.Ville Samper passe ind i dette Barca?
- Jeg spiller der ikke længere, men selvfølgelig. Jeg opvoksede i Barca-akademiet, jeg kender til mekanismen. I Las Palmas siger de, at Setién har meget karakter.

Ville du ønske at spille under Quique Setién?
- Uden tvivl. Han er en træner jeg virkelig beundrer og jeg har desværre stadig ikke haft mulighed for at arbejde sammen med ham.

Hvad er kommet til udtryk i forhold til det du fik fortalt i Las Palmas?
- At han har meget karakter og er minutiøs når det kommer til taktik. Han kender modstanderen og ændrer i taktikken, som er baseret på modstanderen.

Kan man have karakter i Barcas omklædningsrum?
- Det tænker jeg. De er erfarne spillere, men de kan have en generel kaptajn, og det klarer Setién meget godt.

Hvad betyder det, at han startede med Riqui Puig i sin debutkamp
- Det er et vigtigt budskab til akademiet, som kom til udtryk allerede ved første dag. Det er en motivation til de unge, at Setién holder, hvad han lover. Ansu Fati må holde fødderne på jorden. Han er klog.

Vil vi se et Barca hold spækket med akademi-spillere igen?
- Det håber jeg. Det er noget, som vi bør holde fast i. Der er gode spillere på La Masia, og i de seneste år har mange af spillerne ikke konsolideret dem selv til førsteholdet.

Er Busquets bedre beskyttet med tre centrale forsvarspillere?
- Uden tvivl. Busquets elsker at presse højt, erobre bolde og hvis holdet er samlet, er han meget bedre.

Havde du forestillet dig Sergi Roberto som centerback?
- Nej, for at være ærlig. Men han har spillet på alle positioner. Han er en fokuseret mand, der kan spille overalt og gøre det godt. På ungdomsholdet spillede han også angriber og venstreback.

Vil det blive svært for Ansu Fati at bryde igennem sit 'boom'?
- Det er ikke nemt. Han er en meget ung dreng. Han har stadig ikke spillet for Barca B og han gør det godt for førsteholdet. Han må holde fødderne på jorden, men de fortæller mig at han er en klog dreng.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder