Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Sergi Samper er på vej til Vissel Kobe

Transfermarked - 3. marts 2019




Sergi Samper er blevet ødelagt af skader gang på gang og har kun lige nået at få det ene ben ind i varmen før en ny skader har sat ham ud af spillet. De mange skader har gjort, at han aldrig rigtig har fået chancen på førsteholdet og med hans potentiale valgte man i første omgang kun at udleje ham.

Både Granada og Las Palmas havde fornøjelsen af hans kvaliteter på midtbanen, men halvvejs inde i lejeaftalen med Las Palmas gik han i stykker, og kontrakten blev revet over hvorfor han tog tilbage til FC Barcelona. Nu melder spanske medier - heriblandt Sport - at Samper er på vej til japansk fodbold og det kan betyde et endegyldigt farvel på topplan for ham.

Helt præcist Vissel Kobe, hvor Andrés Iniesta og David Villa spiller, skulle være interesseret i at hente Samper til klubben. Intet tyder på, at han skifter til Vissel Kobe for at få følelsen af at være fodboldspiller igen. Så havde han valgt en europæisk klub, hvor der er mere prestige. Men det bliver spændende at se, om han vælger at skrive under med Vissel Kobe.

Samper har kun spillet 33 minutter i denne sæson for FC Barcelona. Her var han i startopstillingen mod Cultural Leonesa, men gik altså i stykker blot en halv time inde i opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Sergi Samper er på vej til Vissel Kobe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder