Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca-spillerne tvivler på Setiéns system

Nyheder - 27. januar 2020Medie: Barca-spillerne tvivler på Setiéns system

© FCBN


Quique Setién har allerede ændret adskillige ting i FC Barcelonas siden han ankom til klubben. Men ændringen af systemet når man angriber og forsvarer har ikke overbevist spillerne, som har et mål om at vinde Champions League. De tvivler dog på, om systemændringen kan være med til at triumfere i Champions League ifølge Sport.

Setién har kun været træner i kort tid, så han skal selvfølgelig have tid til at lande før man dømmer arbejdet. Men angiveligt begynder tvivlen at sprede sig i omklædningsrummet - specielt efter tvivlsomme præstationer mod Granada, Ibiza og specielt Vaencia. Ændringerne, som Setién forsøger at få kørt i stilling kan være guld værd over tid, men lige nu bliver der altså sat spørgsmålstegn.

Det er systemændringen, som får spillerne til at tvivle og det er primært i Champions League, at man tvivler på, at det kan lykkes at få succes. Spilleren tror på Setiéns plan, men tvivler på situationen, da Setién ikke har haft en pre-season til at implementere sine idéer. I stedet skal alt ændres midt i sæsonen hvilket ikke er optimalt.

I forsvaret er der tvivl omkring tremands-forsvaret, da selvtilliden slet ikke findes til at gå ind og ændre noget så fundementalt. Genpresset har man set lidt af, men der kræver en masse taktik når man vælger at storme ud i et pres, for man efterlader sig rum bagude og det så man blandt andet Valencia udnytte i lørdags.

Spillerne er klar til at give Setién de bedste redskaber til sit arbejde og ønsker at give alt, hvad de har, men man frygter at man ikke når at blive klar til Champions League, som vender tilbage meget snart. Der tales stadig den dag i dag om skandalerne i Rom og Liverpool og nu venter Napoli, som ved, at de på ingen måde behøver at give op uanset hvor langt bagude de end risikerer at komme mod Barca.

De kommende uger bliver spændende at følge og spørgsmålet er om Barca kan rejse sig. De har allerede mistet førstepladsen i La Liga og havde store problemer mod lille Ibiza.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder