Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Real Madrid presser Barcelona i La Liga

La Liga - 1. februar 2020




FC Barcelonas tvivlsomme spil i denne sæson begynder så småt at koste. Tidligere på sæsonen kunne man bryste sig ved at være på toppen i den spanske La Liga, men det kan man ikke længere. Situationen er vendt på hovedet og i skrivende stund er Real Madrid hele seks point foran catalanerne.

Det hele faldt sammen i sidste uge, da Barcelona leverede en skidt indsats ude mod Valencia og fortjent tabte 2-0. Samtidig vandt Real Madrid 1-0 hos Valladolid og gik dermed tre point foran Barca. I dag, lørdag, tog Real Madrid så imod Atletico Madrid og her vandt de hvide hvorfor de går seks point foran Barca, som dog har morgendagens kamp i baghånden.

I morgen gæster Levante Camp Nou og her er Barca mega-favoritter. I hvert fald hvis man spørger bookmakerne - når kampen først er i gang er der ikke meget favorit over Barca i disse dage. Det er sandheden, og derfor skal Barca også leverede en god indsats, for sejren tæller ikke alene i morgen.

Man skal forsøge at ride videre på bølgen af succes efter midtugens kamp mod Leganés, hvor man vandt 5-0. Spillet var ikke til UG, men det var bedre end mod Granada, Ibiza og Valencia og det skal man forsøge at udnytte i morgen til at samle endnu mere selvtillid.

For Barca handler det om ikke at blive hægtet af i kampen om mesterskabet, da der fortsat venter en Clásico senere på sæsonen. Til den tid gælder det om at være med i kampen om mesterskabet, så man kan snuppe tre point fra Real Madrid. Men det er et scenarie langt ude i fremtiden. Lige nu handler det om kampen mod Levante i morgen og her skal der tre point på kontoen så Real Madrid igen kun er tre point foran. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid presser Barcelona i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder