Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Braithwaite rejser med til Napoli

Champions League - 23. februar 2020
Officielt: Braithwaite rejser med til Napoli

©


Quique Setién har dagen efter sejren mod Eibar udtaget sin trup til kampen mod Napoli. Noget anderledes vælger han at gøre det to døgn før kampen. Normalt udtages truppen dagen inden. Ikke desto mindre er truppen udtaget og Braithwaite rejser med, men kan ikke spille.

FC Barcelonas trup
Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Arthur, Messi, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Inaki Pena, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, Araujo og Akieme

Martin Braithwaite ankom først her i februar og han er derfor ikke registreret i Champions League-truppen hvorfor han ikke kan spille med mod Napoli. Til gengæld ønsker Quique Setién at have ham med på turen så han hurtigere kan falde til i truppen og få skabt sig et bånd til spillerne.Desuden har Barca tre keepere med, da Inaki Pena fra B-holdet også rejser med sammen med Puig, Collado, Fati, Araujo og Akieme. Sidstnævnte var også udtaget i går, men kom ikke i spil.

Der er kick off tirsdag klokken 21.00. Kampen kan ses på TV3+.

Sergi Roberto, ude i 3-4 uger
Den alsidige Sergi Roberto har pådraget sig en fibersprængning og er derfor ikke udtaget. Barca melder ham ude i 3-4 uger.

Se FC Barcelonas skadesliste herLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder