Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stort tab for Napoli inden Barca-brag

Champions League - 25. februar 2020Stort tab for Napoli inden Barca-brag

©


Når man møder Barca, så ser man gerne at alle sine defensive spillere er klar så man kan stille stærkest op - primært i jagten på at stoppe Lionel Messi. Selvom Napoli er et stærkt hold over alle linjer, så mangler de en vigtig mand til aftenens kamp.

Centerbacken Kalidou Koulibaly er nemlig ikke en del af truppen og misser dermed kampen i aften mod Barca. Det samme gør desuden Fernando Llorente, så italienerne har specielt i defensiven mangel på noget i aften.

Koulibaly trænede indendøres mandag, men er ikke blevet vurderet klar til kampen i Champions League hvorfor han på den baggrund ikke er udtaget. Llorente missede kampen mod Brescia fredag med influenza og er heller ikke udtaget. Hans rolle er desuden ikke lige så fremtræden som tidligere efter at Gennaro Gattuso tog over i Napoli.At Napoli kan stille med Insigne, Callejon og Mertens gør dog ikke kampen mindre seværdig. De tre alsidige angribere kan gøre ondt på hvert et hold så selvom Barcas offensiv ikke skal op mod Koulibaly, så skal den catalanske defensiv holde tungen lige i munden.

Napolis trup
Karnezis, Ospina, Meret, Di Lorenzo, Hysaj, Luperto, Maksimovic, Manolas, Mario Rui, Allan, Demme, Lobotka, Elmas, Fabián Ruiz, Zielinski, Insigne, Mertens, Lozano, Milik og Politano.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder